Luni
10:00 - 14:00
Grațiana Leucuța
Fetele de la Joy
fetele-de-la-joy-2

Emisiunea Fetele de la Joy, difuzată de luni până vineri, între orele 10:00 – 14:00, la postul de radio Joy FM, este o emisiune dinamică și optimistă, care dezbate teme de interes general și de actualitate.

Pentru ca ascultătorii să ramână la un grad ridicat de interes, în cadrul emisiunii există concursuri în care cei care intră în legătură directă cu noi, pot caștiga diverse premii.

Emisiunea conține subiecte interesante discutate cu invitați relevanți, precum aportul feminin, stilul de viață sănătos, trucuri de frumusețe, viață culturală și alte teme care pot deriva din aceste subiecte, care urmăresc creșterea conștientizării populației asupra importanței menținerii unui stil de viață sănătos și plin de vitalitate.

Sportul sau subiecte legate de timpul liber precum călătoriile, aventurile și ultimele curiozități, dar și multe alte subiecte de interes general sunt mereu prezente în emisiunea  Fetele de la Joy.

Pentru un plus de dinamism, piesele muzicale sunt atent selectate pentru a se completa cu subiectele discutate și pentru a crea ascultătorului un sentiment de bună dispoziție.

Grațiana și Patricia vă așteaptă în emisiunea Fetele de la Joy, un brunch educativ de viață și stil cu un impact pozitiv în comunitate.