Vineri
15:00 - 16:00
Ronela Faur
InfoMed
infomed-60

Știm cu toții că frumusețea vine din interior, iar un om sănătos va fi întotdeauna un om frumos. Și bucuros! Când te simți bine, și lumea parcă îți aparține.

Sunt Ronela Faur, optometrist cu o experiență de 27 de ani. De atâția ani mă uit în ochii oamenilor care îmi calcă pragul, iar munca mea mă face să văd mai departe de atât, căci ochii sunt oglinda sufletului. Știu că menirea mea este să îi ajut pe oameni și sunt bucuroasă să o fac zi de zi.

InfoMed este o nouă emisiune medicală din FM-ul românesc, cu invitați medici de diferite specializări, în care dezbatem teme medicale în termeni ușori și rețete simple de urmat pentru o sănătate de invidiat, dezlegăm tainele medicinii așa cum o putem face la o poveste emisă în eter și răspundem la toate întrebările pe care doriți să ni le adresați.

Emisiunea a luat naștere din dorința de educare a oamenilor pentru a urma un stil de viață sănătos. Tinerețe, frumusețe, vitalitate, cine nu și le dorește? Vestea bună este că le putem avea atunci când avem grijă de sănătatea noastră.

Eu am ales să am grijă de sănătatea mea și vreau să îmbătrânesc în pași de dans, nu pe un pat de spital. Tu ce alegi?