Joi
07:00 - 10:00
Cosmin Ile, Livia Pădureț
Joy Start
joy-start-52

Emisiunea Joy Start este o emisiune matinală ce se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 07:00 – 10:00, alături de cei doi „matinali”, Livia și Cosmin.

Formatul emisiunii este generalist și abordează evenimente cotidiene, subiecte de interes pentru publicul țintă într-o manieră dinamică, veselă și optimistă.

Scopul emisiunii Joy Start este de a aduce bucurie și bună dispoziție ascultătorilor, indiferent în ce situație de viață se află. În acest sens, ridicăm întrebări și căutăm răspunsuri pentru teme de interes ale publicului țintă. Provocăm zilnic ascultătorii să intre în  dialog cu noi  prin  legătură  telefonică  sau  prin  intermediul  rețelelor sociale.  Feedback-ul  ascultătorilor  ocupă  un  rol  important  în  alegerea subiectelor pe care le abordăm. În  același  timp,  emisiunea  alocă  o  cantitate  substanțială  de  timp  pentru informații  pozitive,  precum  știri  sau  evenimente  actuale.  Oferim informații  despre  trafic și vreme, însă căutăm să informăm ascultătorii și cu privire la evenimentele sociale, economice și culturale ce au loc în oraș, în țară, dar și în străinătate.

Emisiunea are în cardul ei, în fiecare zi rubrica „Ponturi de călătorii, filme și cărți”, în fiecare luni un pont de evenimente locale cu Corina Huțan și  în fiecare marți, pentru iubitorii de sport, revizuirea etapelor de fotbal național, cu Andrei Ciur.

Uneori desfășurăm concursuri și campanii de dragul ascultătorilor.

Un aport important în dinamica emisiunii îl are și muzica difuzată de-a lungul celor trei ore de emisiune, fiind contemporană ritmată, energică și cu mesaj pozitiv, incluzând și cele mai tari hit-uri.

Joy Start este pentru un început de zi asa cum trebuie, cu energie, zâmbete și voie bună.