Marți
19:30 - 20:30
Kristian Ivan Varjasi
Audiențe în direct
audiente-in-direct-64

Audiențe în direct este o emisiune difuzată în fiecare marți, în intervalul orar 19:30 - 20:30, în care tema abordată este administrația locală. Interactivitatea este dată de legătura LIVE cu Primăria Municipiului Arad prin primarul Călin Bibarț, care răspunde la întrebările arădenilor venite din mediul online sau telefonic.

Pandemia a redus semnificativ contactul cetățenilor cu autoritățile locale, astfel că emisiunea a devenit o punte de legatură între arădeni și administrație, care la rândul ei poate culege reacțiile cetățenilor, precum și problemele pe care aceștia le semnalează.

S-a observat un interes al cetățenilor pentru dialog, astfel încât tensiunile induse uneori de timpii lungi de soluționare a problemelor din comunitate pot fi atenuate prin răspunsuri furnizate de conducerea orașului.

În concluzie, emisiunea poate fi un exemplu de bune practici în ceea ce privește parteneriatul dintre mass-media și administrație, cu condiția ca dialogul să fie curat și să genereze acțiuni benefice tuturor părților implicate.