Joi
07:00 - 13:00
Cosmin Ile, Livia Pădureț, Grațiana Leucuța
JoyStart³
joystart3-52

Emisiunea Joy Start³ este o emisiune ce se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 07:00 – 13:00, alături de cei trei „matinali” prelungiți, Livia, Cosmin și Grațiana.

Formatul emisiunii este generalist și abordează evenimente cotidiene, subiecte de interes pentru publicul țintă într-o manieră dinamică, veselă și optimistă.

Scopul emisiunii Joy Start³ este de a aduce bucurie și bună dispoziție ascultătorilor, indiferent în ce situație de viață se află. În acest sens, ridicăm întrebări și căutăm răspunsuri pentru teme de interes ale publicului țintă. Provocăm zilnic ascultătorii să intre în  dialog cu noi  prin  legătură  telefonică  sau  prin  intermediul  rețelelor sociale.  Feedback-ul  ascultătorilor  ocupă  un  rol  important  în  alegerea subiectelor pe care le abordăm. În  același  timp,  emisiunea  alocă  o  cantitate  substanțială  de  timp  pentru informații  pozitive,  precum  știri  sau  evenimente  actuale.  Oferim informații  despre  trafic și vreme, însă căutăm să informăm ascultătorii și cu privire la evenimentele sociale, economice și culturale ce au loc în oraș, în țară, dar și în străinătate.

Uneori desfășurăm concursuri și campanii de dragul ascultătorilor.

Un aport important în dinamica emisiunii îl are și muzica difuzată de-a lungul orelor de emisie, fiind contemporană ritmată, energică și cu mesaj pozitiv, incluzând și cele mai tari hit-uri.

Joy Start³ este pentru un început de zi asa cum trebuie, cu energie, zâmbete și voie bună.