Despre Noi

Joy FM este o stație de radio modernă cu un public tânăr și viguros.

JOY FM - povestea unui radio modern

Paginile poveștii Joy FM au început a fi scrise undeva în a doua parte a anului 2014 de oamenii care au crezut în ideea unui radio diferit și care au pus mult fior, pasiune și personalitate în fiecare emisiune pe care au creat-o și lansat-o pe frecvențele bucuriei spre încântarea ascultătorilor. Încă de la debutul său în eter, radioul nostru s-a remarcat printr-o abordare originală a grilei și o nestăvilită dorință de a se detașa în peisajul radiofonic românesc.
Joy FM a oferit și promovat intenționat un conținut de calitate, cu greutate culturală, adresat oamenilor culți, inteligenți, activi și liberi în spirit, un public care, pe cât de semnificativ era pentru normalitatea socială, pe atât de slab era reprezentat în piața radiourilor românești. A impresionat încă de la început – și continuă să o facă și astăzi – prin abordarea nouă a emisiei radiofonice, o amprentă puternică de personalitate pe care Joy FM o are și o dezvoltă în permanență. Faptul că era și este altfel decât celelate programe, i-a adus și îi aduce o audiență nu doar foarte mare, ci și foarte calificată. O audiență cu ascultători inteligenți, activi și creativi.
Joy FM este un post de radio tânăr care și-a început activitatea ca o stație mică de radiodifuziune cu o rază de acoperire limitată la comuna Vladimirescu din județul Arad. Pe măsură ce timpul a trecut, radioul a suferit transformări și, chiar și la ora actuală, este în plină dezvoltare.
Formatul muzical al stației este Adult Contemporary - women oriented și este îndreptat spre un public activ cu spectru larg de vârstă, între 24 și 45 de ani. Subiectele abordate sunt preponderent feminine, așa cum este și muzica pe care o punem în undă. Este, de altfel, prima stație de radio care are o orientare pro- feminină din România, ceea ce îngăduie o specializare a publicului ascultător, dar și o tratare în profunzime a fiecărui subiect. Emisiunile sunt mai tandre, mai gingașe, cu mult mai multă informație care vine să completeze orizontul informativ nu numai al ascultătoarelor noastre, dar în special al acestora. Surpriza este că publicul nostru ascultător nu este exclusiv feminin, dar este un public cu un nivel cultural dezvoltat.
Pe 93,4 MHz în Arad, sau pe 90,2 în Lugoj, de-a lungul autostrăzii care vine din Ungaria pe la Nădlac și curge către Deva, Joy Fm vă poate însoți drumul în speranța că, noi toți vom auzi numai de bine!