O nouă intrare pe autostrada Lugoj-Deva: nodul rutier Dobra a fost deschis circulației
O nouă intrare pe autostrada Lugoj-Deva: nodul rutier Dobra a fost deschis circulației
09.06.2020

Pe traseul autostrăzii A1, Nădlac-Timișoara-Deva-Sibiu, s-a deschis un nou punct în care se poate urca pe autostradă – nodul rutier Dobra. Semnalizarea rutieră a fost realizată de reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.
Nodul rutier Dobra, situat în județul Hunedoara, la distanță relativ scurtă de la granița cu județul Timiș, este aferent conexiunii autostrăzii A1, lotul 3 Lugoj – Deva, cu DN 68A.
Acum, există o nouă cale de urcare pe autostradă din acest punct, luni deschizându-se oficial circulația la nodul rutier.
Autostrada Lugoj-Deva se întrerupe pentru aproximativ 13 kilometri între Margina și Holdea, unde tronsonul nu a fost încă realizat, unde șoferii merg pe DN 68A.
Nodul rutier care tocmai a fost deschis este situat în zona localităților Dobra și Lăpușnic, înainte de Săcămaș, unde, dacă mergeți pe „drumul vechi” – DN 68A, ajungeți la o intersecție unde puteți vira spre Arad (respectiv intrarea pe autostradă de la Ilia) sau spre Deva (comuna Vețel). Integral pe www.tion.ro

Sursa: TION
Foto: DRDP TImișoara